Ieri a fost făcut anunţul oficial, Sony Center-ul din Unirea Shopping Center s-a redeschis la un alt etaj şi într-o locaţie mult mai vizibilă. Prin eforturile atât a Sony cât şi NewLink, administratorul reţelei SonyCenter, noul magazin din Unirea Shopping Center va oferi vizitatorilor un spaţiu comercial unde vor fi expuse aproximativ 800 de produse Sony.

Investiţia în noul magazin s-a ridicat la 115000€ şi pe lângă faptul că este cel mai mare din România, este primul din Europa de est care adoptă noile linii de design. În caz că nu şitaţi deja, SonyCenter afişa produsele în magazine al  căror colorit era predominant închis, cu foarte mult negru. În noul magazin produsele sunt aşezate pe mobilier alb şi cu greu parca ies în evidenţă. Dar fiind parerile mele, ce contează. Bine că e suficient de mare cât să încapă cât mai multe produse şi din gama Walkman care adesea e cam ignorată în defavoarea televizoarelor:(.

Conform declaraţiei lui Nicolae Dumitrescu, Sales Manager New Link, noul magazin este de departe cel mai bine pus la punct din întreaga reţea iar pregătirea angajaţilor este de excepţie, lucru care contează cel mai mult într-un magazin cu aşa vad.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.