Cadouri peste cadouri şi cât mai mult added value oferă fiecare producător de plăci video. NVIDIA revine până la urmă la vechea lor strategie de a motiva posibilii cumpărători oferind jocuri cadou la plăcile video ce integrează cipurile grafice produse de ei.

După ce au oferit pentru o perioadă de timp Metro Last Light drept cadou la achiziţionarea unei plăci video GeForce GTX din anumite serii, NVIDIA s-a gândit că ar fi momentul să schimbe meniul şi să oferă altceva.

Ieri a fost anunţat parteneriatul strategic dintre Ubisoft şi NVIDIA în urma rezultă că oricare client care îşi achiziţionează un GTX 660, 660 Ti, 670, 680, 760, 770 sau 780 de la unul dintre partenerii participanți, primeşte cadou o copie de Splinter Cell Blacklist Deluxe pentru PC. Cum jocul se va lansa abia pe 23 august în Europa, la achiziţionare, clientul v aprimi de fapt un voucher cu care îşi va putea activa jocul în momentul lansării.

NVIDIA lucrează alături de echipa de producție Ubisoft Toronto pentru a implementa cele mai recente tehnologii în jocul Splinter Cell Blacklist, inclusiv teselare Direct X, NVIDIA HBAO+, antialiasing TXAA și tehnologia Surround.

În Romania, promoția este disponibilă la următorii parteneri: ALTEX, Mediadot, Mediagalaxy.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.