Nu cred ca sunt singurul care sunt deranjat uneori de prea multe cabluri prezente pe birou, mai ales de cel de casti de care ma impiedic toata ziua. Steelseries s-au gandit la acest lucru si au venit cu un produs pentru cei care vor un birou cat mai curat. Astfel, au luat nastere castile wireless de gaming, „H”.

Castile sunt un model de top, lucru usor observabil prin dotarile lor. Sunetul este Wireless Dolby 7.1 (+ Dolby Pro Logix IIx pentru surround realist), iar drivelere aduio sunt next-gen. Interferentele si lag-ul au fost intotdeauna impedimente pentru castile wireless, iar din acest motiv Steelseries au folosit componente de cea mai buna calitate pentru un sunet clar si fara lag.

Steelseries au adaugat si doua functii pentru gameri, ChatMix (seteaza balanta dintre game audio si chat audio) si LiveMix (scade automat volumul jocului cand detecteaza ca are loc o convorbire). Exista si posibilitatea de a configura 5 profile audio.

Design-ul este, dupa cum ne-am obisnuit, excelent. Negrul domina, atat lucios cat si mat, iar microfonul este retractabil (cu un LED care indica daca este pe mut). Pernitele de la urechi sunt memory foam si sunt acoperite de material moale. Mai este prezent si o iesire SoundShare, care permite altui utilizator sa se conecteze la ele si sa asculte din castile lui. Controlul volumului se poate face atat de pe casti cat si de pe emitator.

Transmitatorul este mic si compact, iar pe display sau sunt afisate diferite informatii, printre care si nivelul bateriei. Ca tot a venit vorba de baterii, Steelseries au avut o idee foarte buna de a include doi acumulatori (unul tine cam 20 de ore), unul care este in folosinta iar celalalt este de rezerva, astfel nu poti sa ramai brusc fara sunet, si scapi de stresul de a verifica nivelul lor. Ca si porturi, sunt prezente urmatoarele: USB (mini), Optical In and Out (S/PDIF), Analog In (3.5mm) si Chat Out (3.5mm).

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.