Publisher-ul Nordeus, responsabil pentru publicarea unor jocuri de tip indie sports (Top Eleven sau Be a Football Manager), te invita sa participi la o noua editie a unui Hackathon de zile mari unde cei mai buni upcoming developeri pot fi rasplatiti pe masura efortului depus in a construi un joc de mare angajament!

Hackathon-ul va incepe pe data de 13 Decembrie a acestui an, insa inscrierile sunt aproape pe terminate asa ca daca credeti ca aveti talentul si echipa necesara pentru a construi un joc, pai faceti inscrierea de rigoare si puteti participa la marele concurs ce va avea loc in incinta sediului Nordeus, in Belgrad, Serbia.

12 echipe vor fi alese pentru a participa la acest concurs, iar Nordeus va lua in calcul cele mai originale si bine realizate proiecte. Echipamentul, spatiul de lucru si orice alta resursa va fi acoperita de catre publisher, tot ce trebuie sa faceti este sa construiti ACEL joc.

Competitia va putea fi vizionata in direct via online streaming cu tot cu update-uri frecvente postate pe site-ul oficial Nordeus. Odata ce se va alege echipa castigatoare, jocul acesteia va fi publicat de catre Nordeus, gratuit, pe site-ul lor. De asemenea, premiile frumoase pe care le puteti vedea mai jos vor fi acordate primelor 3 echipe!

Nagrade1

Pentru mai multe detalii despre aceasta mare competitie puteti viziona site-ul oficial link-uit mai sus, sau puteti direct sa trimiteti un email la adresa hackathon@nordeus.com daca doriti sa va inscrieti.

Uram romanilor prezenti la eveniment, mult bafta si un adevarat „Go get ‘em Tiger!”

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.