Logitech a lansat tastatura reîncărcabilă Logitech® Wireless Illuminated Keyboard K800, ce oferă iluminare puternică în timpul zilei şi noptii. Noua tastatură Logitech integrează senzori de lumină ambientală, asigurând necesarul de lumină atunci când tastezi pe întuneric. În plus, senzorul de mişcare econimiseşte bateria în momentele în care nu ai nevoie de lumină.

Iluminarea din spate a tastaturii K800 se ajustează în funcţie de cantitatea de lumină prezentă în cameră folosind senzori de lumină ambientală. Senzorii de mişcare detectează mâinile în momentul apropierii lor de tastatură şi activează iluminarea, iar când acestea se îndepărtează, iluminarea scade din intesitate. Astfel, te vei bucura de iluminare puternică, precisă iar bateriile vor funcţiona mai mult: poţi utiliza tastaura chiar 10 zile până la următoarea încărcare.

Tastatura Wireless Illuminated K800 funcţionează chiar și atunci când bateria este descărcată cu ajutorul cablului micro-USB care îţi permite să reîncarci în timp ce tastezi. Datorită modului de reîncărcare rapid şi flexibil, nu vei fi nevoit să înlocuieşti niciodată bateriile.

Tastatura Logitech Wireless Illuminated K800 va fi disponibilă din septembrie la un preţ recomandat de 99,99 Euro.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.