O sa ajungem in curand ca orice joc care iese pe piata sa fie compatibil cu Nvidia Ansel, iar asta va fi un strict necesar pentru developeri.

 

Jocul The Witness suportă de astăzi tehnologia Nvidia Ansel, datorită unei combinații dintre un patch și o actualizare de driver. The Witness devine astfel cel de-al treilea joc care suportă tehnologia Nvidia Ansel, alăturându-se jocurilor Mirror’s Edge Catalyst și The Witcher 3: Wild Hunt.

Caracteristicile Ansel suportate de jocul The Witness includ poziționarea camerei în orice direcție, filtre post-procesare, captură la 360 de grade și Super Resolution (beta).

The Witness este un joc single-player, a cărui acțiune se desfășoară într-un spațiu deschis, cu zeci de locații de explorare și peste 500 de puzzle-uri. În acest joc nu există elemente de umplutură; fiecare puzzle adaugă întregului concept o nouă idee.

Legat de The Witcher 3, pana acum Ansel doar a fost anuntat pentru joc, nu era si disponibil. Mai jos avem niste poze din The Witness si din The Witcher 3.

5

 

1

2

3

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.