Jocul de aventură point and click bazat pe populara nuvelă grafică, The Walking Dead, se va ivi cu cel de-al doilea sezon anul acesta. Telltale Games ne asigură că vom vedea o serie îmbunătăţită cu un scenariu de zile mari în care vom fi puşi în faţa unor situaţii foarte, foarte dificile.

Conform studio-ului Telltale, sezonul doi va fi lansat în toamna acestui an. Pe baza acestui anunţ, studioul ne sfătuieşte să păstrăm salvările din primul sezon de joc şi să ne ţinem bine de scaune, căci sistemul narativ folosit va genera un scenariu conform alegerilor făcute de jucător.

 

 

 

 

 

 

 

Am să bag aici un MARE SPOILER, aşa că cei care nu au apucat încă să se joace vă rog să nu daţi cu privirea şi să vă puneţi pe joc, căci primul sezon din The Walking Dead vă oferă experienţa narativă a unui adventure point and click de calitate.

 

La sfârşitul jocului eu i-am ales pe Omid şi Christa să aibă grijă de micuţa Clementine. Din câte ştiu, Clementine pleacă singură după moartea lui Lee şi într-un anumit cutscene vede două siluete în depărtare pe o câmpie întinsă. Faza e că, deşi poţi să nu alegi ca Omid şi Christa să o ia pe micuţa Clementine sub aripa protectoare, tot vezi două siluete în scena de mai sus. Aşa că oare acele două siluete sunt cumva personajele noi din sezonul doi sau indiferent de alegeri ai de a face cu Omid şi Christa? Sunt curios dacă toate alegerile mele din primul sezon al jocului se vor adapta cumva în scenariul sezonului nou… 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.