MMORPG-ul TERA (The Exiled Realm of Arborea) este o creaţie inspirată din alt MMO de origine asiatică numit Lineage II. Astăzi aflăm că TERA îşi dublează populaţia de când a trecut pe modelul Free 2 Play.

Având în vedere că jocul oferă cel mai avantajos pachet (gameplay standard cu variaţii, combat mai activ şi un sistem Free 2 Play cu puţine restricţii) eu le urez tot binele celor de la Blue Hole Studio / En Masse Entertainment / Gameforge şi sper să le crească populaţia în continuare.

Problema jocului în Coreea de Sud (ţara unde jocul a fost dezvoltat şi lansat pentru prima oară acum 2 ani) a fost faptul că nu îndeplinea multe dintre cerinţele gamerilor de acolo, cu atât mai mult cât capacitatea serverelor a fost violată de către sutele de mii de gameri asiatici care voiau să guste din experienţa unui MMORPG next gen împuternicit de către engine-ul Unreal Engine 3. 

În Vest, singura mare problemă a jocului a fost necesitatea plăţii unui abonament lunar pentru a juca. Dar Vestul este o piaţă foarte iertătoare şi trecerea jocului la un model Free 2 Play a văzut o creştere substanţială de aproape 550 de mii de conturi active. Jocul deja a ajuns la un milion de jucători şi creşte pe zi ce trece.

Personal, vi-l recomand. Mai ales celor care sunt veterani sau nostalgici după stilul artistic şi mecanica oferită de către bătrânul Lineage II.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.