Nu e pentru prima oară când văd un developer disperat să mulgă bani dintr-o licenţă faimoasă prin a produce un MMORPG. TESO parcă încearcă să aducă puţin din experienţa TES single player într-un mediu online….parcă.

Şi acum că tot suntem în stadiul ăla în care era MMORPG-urilor încetişor se duce la veceu, poftiţi un clip ce arată cât de „inovativ” este creatorul de personaje din The Elder Scrolls Online.

The Elder Scrolls Online ne întoarce cu 1000 de ani înaintea întâmplărilor din Skyrim pe o vreme când Daedra Lord Molag Bal decide să îşi facă de cap puţin prin Tamriel. Jocul este momentan în faza de CLOSED BETA şi este estimat ca lansarea să fie anul viitor în primăvară….sau cel puţin aşa ar dori studioul Zenimax Online.

Acum na, cu toţii suntem obişnuiţi să ne facem Khajit cu botul supt şi cu urechile imense, dar trebuie să recunosc că modelele din TESO arată mult mai bine decât modelele din TES V Skyrim. Ceea ce e un mare lucru având în vedere că ai nevoie de cel puţin 10 moduri pentru Skyrim să îţi creezi un wai…pardon, personaj mai…interesant. 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.