Toate castile Corsair VOID au devenit certificate Discord

Written by  // 11 August 2016 //
(0 votes)
  Toate castile Corsair VOID au devenit certificate Discord
  Fiind un software de comunicare precum TeamSpeak 3, dar mult mai accesibil, Discord a certificat castile Corsair VOID.


  Daca sunteti in tema cu gama de modele de casti HyperX Cloud, cu siguranta stiti ca sunt certificate TeamSpeak 3, iar ei mentioneaza asta de fiecare data cand au ocazia. Ei bine, Discord a aparut de cateva luni bune deja, fiind un software asemanator cu TeamSpeak-ul ca operare, dar oferind hostare gratis de servere cu sloturi nelimitate. In schimba, in barca TeamSpeak 3 totul este contra-cost.

  Aceasta certificare presupune ca modelele de casti Corsair VOID au fost testate si evaluate la cele mai inalte standarde pe Discord, asigurandu-se ca atat vocea utilizatorului castilor, dar si vocile celorlalti utilizatori de Discord se aud la o calitate cat mai inalta.

  “Programul nostru de certificare a fost realizat pentru a asigura ca hardware-ul audio de gaming de top ofera o calitate audio extraordinara pe Discord. Suntem fericiti sa certificam modelele de casti Corsair VOID, care vor oferi o experienta foarte buna gamerilor care folosesc Discord ca mijloc de comunicare”, a spus Eros Resmini, CMO la Discord.

  Last modified on Friday, 12 August 2016 10:01
  Bolog Paul

  Jucator competitiv de Battlefield 4 si mai nou de Overwatch, imi umplu o parte din timpul liber de-alungul anilor de studiu la Drept cu o doza de IT.

  You are here: HomeNews Toate castile Corsair VOID au devenit certificate Discord