Minunata noastra tara este exclusa de multe ori de multi producatori in ce priveste disponibilitatea produselor. Dar iata ca cei de la Fractal Design au avut o initiativa buna si prin intermediul Extreme Computers au facut disponibila toata gama lor de produse.

Fractal Design sunt specializati pe produse de gaming, facandu-se remarcati prin design-ul simplu si elegant si calitatea produselor.

Printre produsele Fractal Design enumeram carcase de gaming, surse de gaming, si accesorii pentru carcase cum ar fi ventilatoare.Carcasele lor sunt cunoscute pentru imbinarea armonioasa dintre design si functionalitate. Carcasele au un design simplu si placut la ochi, dar totul a fost gandit pentru functionalitate (airflow, filtre care se pot spala cu apa fara probleme, montarea unitatilor optice sau de stocare fara suruburi) care au devenit un standard pentur carcasle serioase de gaming. Sursele disponibile sunt destul de diversificate, de la 500W la 1000W, si sunt pentru toate buzunarele (modulare sau nu, certificate 80Plus Bronze, Silver sau Gold). Pentru cei care au nevoie de ventilatoare suplimentare gama este variata, fiind dispnibile marimi de la 40mm la 140mm, pentru orice utilitate ar avea un gamer.

Pentru a vedea intreaga oferta vizitati site-ul celor de la Extreme Computers prin link-ul de aici.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.