Crescut in casa defunctului publisher THQ, Evolve este proiectul next-gen al studioului Turtle Rock Studios, creatorii seriei Left 4 Dead.

Pe scurt, reteta lui Evolve este aceeasi ca si-n Left 4 Dead Versus Mode, with a little twist. Poti juca fie ca unul din cei patru vanatori sau poti sa te transpui in pielea bestiei imense numita Goliath (inspirata oarecum dupa creatura Special Infected numita Tank din L4D). Vanatorii joaca din perspectiva first person, au acces la armament avansat, capcane si echipament futuristic, iar creatura Goliath are acces la perspectiva 3rd person si o serie de atacauri devastatoare.

Toata actiunea va avea loc pe o planeta ostila ce va pune bete in roate vanatorilor prin intermediul faunei, precum si florei periculoase. Suna a scenariu rupt din Predator, insa noi speram ca Turtle Rock sa livreze din plin, mai ales ca jocul va incorpora un sistem de upgrades si evolutii pentru ambele tabere, lucru care suna foarte dificil de balansat, daca iei in vedere urmatorul lucru: Multiplayerul jocului este sub formatul 4v1, insa Turtle Rock ne asigura ca nu este cazul si ca acest format va fi pe placul tuturor si ca numai asa poti juca jocul online impreuna cu prieteni sau solo.

Jocul va fi lansat in toamna acestui an (sau cel putin asa ar dori cei de la Turtle Rock) pentru PC, Xbox One si Playstation 4. Pana atunci, poftiti acest CGI trailer.

http://www.youtube.com/watch?v=zlaPT08Tmxc

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.