Doamnelor şi domnilor, a venit momentul în care bijuteria ascunsă acestui an (după umila mea părere) a fost lansată şi pe PC.

Pentru cei care habar nu au ce înseamnă seria Trials, i-aş pune să se gândească la un joc mai vechi numit Elasto Mania şi să îl transpună într-o versiune 3D. Practic, seria jocurilor Trials sunt jocuri de racing în care conduci diferite dirt bike-uri prin nivele în care obstacolele pot fi fie foarte uşor de traversat, fie dificil. Ce separă Trials de alte jocuri cu dirt bike-uri este editorul de hărţi liber în care orice jucător poate clădi o hartă nouă sau pentru cei care se pricep cu munca de editor, Trials Evolution: Gold Edition oferă posibilitatea de a îţi creea un joc complet diferit.

În varianta de console, numită Trials Evolution HD userii au putut creea clone de Slenderman, Space Invaders, Plants vs Zombies şi multe altele.

Studio-ul Red Lynx a lansat jocul pe data de 21 Martie pentru platforma PC prin ajutorul distribuitorilor digitali Steam/Uplay cu toate DLC-urile incluse de pe varianta consolelor. Cu atât mai mult, comunitatea de modderi ar trebui să ţipe ca nişte fetiţe japoneze la un concert J-rock pentru simplul fapt că editorul acum pune la dispoziţie toate sculele de creaţie.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.