Dacă recent Cooler Master au lansat două tastaturi noi de gaming, iată că a venit rândul altui producător de carcase și surse să lanseze un produs tot în acest domeniu. Este vorba despre Thermaltake, care sub brand-ul Tt eSPORTS anunță tastatura de gaming ”Poseidon Illuminated Mechanical Gaming Keyboard”.

După cum ne-am obișnuit, aceste tastaturi au o lista lungă de specificații, iar aceasta nu este o excepție. Ea este asamblată pe un cadru solid, tastele sunt mecanice, este dotată cu switch-uri Cherry MX, iluminare, antighosting (6-8 taste), tastă Fn (function) și o tastă pentru a o dezactiva pe cea de Windows.

Layout-ul este clasic, în plus fiind doar butonul de Windows disable. Iluminarea este pe patru nivele de intensiate, dar pe o singură culoare, sub fiecare tastă aflându-se un LED albastru. Cu butonul Fn și tastele F se pot seta nivele de luminozitate și altele au funcții de taste multimedia. Tastatura nu are nevoie de un software special pentru a rula, este plug and play, făcând-o utilă pentru LAN party-uri spre exemplu. Din păcate, nu suportă nici macros.

Totul sună destul de bine, deși lipseste un armrest pentru ea. Data de lansare worldwide este octombrie, iar prețul este de 80 de dolari.

{gallery}/2013/01-news/august/tt-esports-poseidon:171:105:0:1{/gallery}

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.