Ubisoft vor avea un stand la East European Comic-Con unde vizitatorii pot desfasura mai multe activitati intr-un mediu specific Tom Clancy’s: The Division.

Cei de la Ubisoft isi aduc o echipa intreaga la acest stand. Vor exista programatori, game designeri si artisti care au lucrat la jocuri precum Ghost Recon, Watch Dogs si Assasin’s Creed. Si nu, cel mai probabil nu sunt straini, ci romani – nu uitati ca in Bucuresti exista un studio al Ubisoft.

Zona va fi amenajata specific The Division, cu elemente din Manhattan-ul distrus de virusul care a facut ravagii in joc. Stati linistit, virusul nu a venit si la Bucuresti.

Ca tot veni vorba de functii precum game developer, acest stand se pare ca va fi multifunctional. Nu doar ca veti putea juca jocuri Ubisoft si desfasura alte activitati, ci aveti oportunitatea de a va angaja. Agentii HR ai Ubisoft vor fi prezenti, iar cei care isi doresc un post la Ubi pe sectiunea programare, arta, design sau IT pot sa vorbeasca cu agentii HR pentru a-si depune CV-ul, portofoliul sau proiectul personal.

Gamerii se pot inscrie in sesiuni de playtest ale Ubisoft. Va veti putea crea un profil de agent de test la stand, iar cand un joc specific profilul vostru este in creare, veti putea fi chemati pentru a testa noul joc la studioul Ubi. La sfarsitul sesiunii, veti fi nevoiti sa oferiti feedback.

Cristian Chihaia, Senior Concept Artist al Ubisoft, (v-am spus eu ca sunt romani), va realiza o sesiune de live drawing sambata, la ora 15:00, pe scena BCR. Suna bine, daca vreti sa vedeti in direct cum se creeaza elemente de grafica dintr-un joc, acolo e locul potrivit sa va aflati.

Se vor organiza si niste concursuri de cosplay, premiile fiind jocuri, goodies, iar cei mai buni iau acasa o editie de colectie The Division.

East European Comic Con area loc intre 27 si 29 mai la Romexpo Bucuresti.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.