Bravo Ubisoft pentru initiativa luata. Nu doar ca au amana doua DLC-uri, dar au apelat la comunitate pentru a rezolva problemele, si nu oricum!

 

Producatorul Tom Clancy’s: The Division a amanat doua DLC-uri pentru a „se focusa in totalitate pe rezolvarea bug-urilor, balansarea jocului si alte imbunatatiri de care este nevoie.” Asta va presupune update-ul 1.4. DLC-ul Survival trebuia sa vina la pachet cu update-ul 1.4, dar acum va fi lansat mai tarziu in acest an. De asemenea, DLC-ul Last Stand a fost amanat si el de la finalul anului 2016 la inceputul anului viitor.

Developerii vor ca „loot-ul sa fie mult mai relevant pentru jucator”, vor sa ajusteze kill time-ul si dificultatea AI-ului, sa balanseze gear-ul, Dark Zone-ul, armele si PvP-ul, dorind cu toate acestea sa imbunatateasca mai ales experienta jucatorilor solo, dar nu numai. De asemenea, developerii vor sa schimbe skin-urile, astfel incat sa nu mai ocupe sloturi in inventar. O alegere inteleapta.

O alta veste buna este reprezentata de faptul ca cei la Ubisoft nu vor sa lucreze singuri la aceste schimbari. Acestia vor sa selecteze un numar de jucatori pe care ii vor aduce la studio-ul lor, unde acestia vor fi nevoiti sa joace jocul cu noile schimbari si sa ofere feedback. Ubisoft va plati transportul, cazarea si mancarea, asa ca tot ce mai ramane este sa oferiti feedback-ul de care este nevoie. Testarile au loc in Malmo, Suedia.

Daca este cineva interesat, poate aplica aici. Mult succes!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.