Blizzard intra usor, usor, in atmosfera Jocurilor Olimpice de la Rio, aducand in Overwatch un update cu tematica specifica. Esti gata de un meci de fotbal cu Lucio?

 

Cred ca cel mai interesant aspect al acestui update este noul brawl, care aduce si o noua harta – un teren de fotbal. Avand un gameplay destul de asemanator cu Rocket League (si nu glumesc), acest nou mod si noua harta pun 3 jucatori fata in fata cu eroul Lucio. Pentru un numar de minute, un meci de fotbal la propriu se va incinge la maxim pe teren, abilitatile lui Lucio fiind foarte bine folosite pentru a controla mingea. Boost-ul de speed te va ajuta sa te misti mai repede fata de adversari, in timp ce abilitatea de pe click stanga te va lasa sa trimiti mingea spre poarta cu mai multa putere. Sa nu uitam de ultimata lui Lucio, care acum va atrage mingea ca un magnet, fiind o buna metoda de a-ti salva echipa de la un gol primit.

In alta ordine de idei, update-ul aduce si noi skin-uri, intro-uri pentru highlight-urile eroilor, victory poses si spray-uri, pe care le puteti obtine in loot box-urile de Summer Games. Acest loot box-uri vor inlocui loot box-urile normale intre 2 si 22 august, fiind exclusive pentru aceasta perioada. Asa ca daca vrei sa pui mana pe un skin nou de Tracer, va trebui sa tragi tare in astea 3 saptamani.

Mai jos aveti un preview pentru ceea ce v-am prezentat mai sus:

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.