Ieri s-a împlinit un an de la lansarea mult așteptatului Diablo 3, care deși a fost finisat și îmbunătățit de atunci, încă este un joc tânăr care nu a ajuns la potențialul adevărat.

Haideți să ne amintim ce gherle a dat echipa Blizzard cu Diablo 3 și începem cu Auction House-ul, cea mai criticată. Mulți spuneau că a fost o greșeală implementarea ei și se pare că au avut dreptate, deoarece în varianta de PS3 a jocului aceasta nu va fi prezenta. Rămânem cu impresia că varianta de PC a fost un test prelungit pentru varianta de consolă. Din restul bug-urilor, cele mai enervante au fost puterile monștrilor, mecanica de luptă defectuoasă, duplicarea item-urilor, lipsa controlului boților care farmau aur, legendarele care la început erau penibile, diferite bug-uri care făceau unele build-uri invincibile and so on. Unele din acestea au fost corectate, a fost adăugat și conținut nou, Paragon levels (pentru cei care au ajuns la nivelul 60 și nu mai aveau unde progresa), boșii speciali și cheile pentru a ajunge la ei și rețetele pentru diferite armuri legendare, specifice fiecărei clase. Per total, au mai îmbunătățit jocul, dar mai dureză până vor fi rezolvate toate problemele; asta dacă vor fi vreodată.

Dar să revenim la bonus, în săptămâna 15-21 mai, Blizzard oferă un boost de 25% pentru Magic Find și XP. Bonusul nu afectează limita impusă de joc, astfel Magic Find-ul poate depăși 300%. Cel de-al doilea bonus este o reducere a prețului de achiziționare al jocului cu 20$, ajungând astfel la 39.99$.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.