Pe langa acest lucru, aflam astazi ca NCSoft are un distribuitor oficial la noi in tara pentru toate produsele sale.

Guild Wars 2, MMORPG-ul dezvoltat de catre studio-ul ArenaNet va primi un nou expansion numit The Nightmares Within.

Guild Wars 2 The Nightmares Within NCSOFT SS The Tower of Nightmares 01In acest expansion (defapt este un simplu content patch gratuit), Tyria este amenintata de catre factiunea Toxic Alliance formata din reptilele Krait si Sylvari din Nightmare Court. Jucatorul va trebui sa intre in donjonul Tower of Nightmares pentru a opri planurile malefice ale acestei factiuni. Expansion-ul se va lansa

The Nightmares Within este un story expansion masiv ce contine o locatie noua, iteme noi facute pentru a te lupta impotriva amenintarilor toxice si multe altele. Pentru cei care vor sa vada o sesiune LIVE a noului expansion prezentata de catre developeri, puteti accesa canalul de Twitch.tv al jocului.

Insa marea veste este faptul ca SKIN a primit drepturile de distributie ale produselor NCSoft in Romania, ceea ce inseamna ca jocuri anticipate ca WildStar vor aparea si la noi in tara la un pret avantajos….sau cel putin asa sper.

De asemenea retailerii si e-tailerii vor oferi editiile Heroic Edition si Gem Card pentru Guild Wars 2 la preturi foarte avantajoase. Avand in vedere ca Guild Wars 2 NU necesita abonament odata ce l-ai cumparat, eu zic ca nu ar trebui sa stati prea mult pe ganduri daca vreti sa incercati o experienta a unui MMORPG complet.

Guild Wars 2 Heroic Edition costa 179.99 RON si poate fi cumparat de AICI, iar Gem Card cu care puteti obtine un set de 2000 de Gems (resursa cu care puteti realiza micro-tranzactiile din joc) costa 129.99 RON.

Pentru a sarbatori lansarea acestui expansion, NCSoft ofera posibilitatea de a castiga o chitara Sygnus prin concursul Rock the Nightmare. Pentru a putea participa, trebuie sa trimiteti un videoclip de 1 minut pentru piesa „The Nightmare Within” ce poate fi descarcata de pe site-ul oficial Soundcloud al developerului. Concursul se va incheia Marti, 26 Noiembrie 2013. Expansion-ul a fost lansat. Puteti viziona trailerul respectiv mai jos.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.