Sunteti curiosi sa vedeti cum noua proprietate intelectuala a companiei Ubisoft va arata inainte de data de lansare? Ei bine, avem un clip interesant sa va aratam!

Dupa cum spuneam pe faimoasa retea sociala, Watch_Dogs nu este un titlu foarte interesant din multe puncte de vedere, insa vizual vorbind, jocul arata similar cu ceea ce ne-a fost prezentat pana acum la conventiile de gaming internationale.

Evident, daca v-a placut seria Assassin’s Creed si daca obsedati dupa un nou joc de tip Open World 3rd person Action care face fix aceleasi lucruri intr-un alt fel, atunci cu siguranta veti manca fiecare cadru din clipul lansat astazi de Ubisoft pe care il puteti viziona mai jos.

Pacat ca ideile bune ale industriei raman doar la stadiu de concept, insa Watch_Dogs macar are ceva cu se poate lauda: grafica. Multiplayer-ul este mai mult sau mai putin un Hardpoint/Capture the Flag glorificat cu fel si fel de scule perfide pentru a iti sabota inamicul (GPS blocker, traffic diverter, controlul asupra camelor de supraveghere etc.), insa cu toate acestea suntem impresionati de faptul ca exista un mod cooperativ foarte interesant (conceptul e fundatia, restul e can can) care sa puna grupuri de jucatori sa domine jungla urbana a orasului Chicago.

Eu unul, ma bazez pe faptul ca Ubisoft este in stare sa construiasca un fir epic interesant in single player, cuplat cu cateva mecanici dragute, precum cea de hacking, care sa ofere un titlu usor de uitat. Pana atunci, Watch_Dogs va fi lansat pe data de 27 Mai a acestui an pentru PC, PS4, PS3, Xbox One si Xbox 360, precum si handheld-ul WiiU.

Pe PC acest joc va fi rulat doar prin intermediul platformei Uplay.

p.s Conform unui preview realizat de publicatia Eurogamer, Watch Dogs va avea si un robot pilotabil (Spider Mech) inclus in campanie!

http://www.youtube.com/watch?v=CUIowUR4r0o

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.