League of Legends intotdeauna a fost unul din acele jocuri care nu-ti explica foarte mult despre universul sau, ci mai degraba te lasa singur sa-ti faci o impresie despre aspectul narativ. Aspect pe care Riot Games vor sa-l refaca in totalitate.

Intr-un post pus pe blogul oficial Riot Games Dev Blog, unul dintre developerii companiei ne explica cum ca povestea jocului nu a avut o mare importanta pana acum, caci aceasta a fost provizoriu facuta pentru a oferi un fel de context pentru a ne provoca sa incercam jocul.

Acum, intentiile sunt foarte onorabile, mai ales ca nici macar 5% din toata baza aia imensa de jucatori, ar avea un habar despre povestea jocului, pentru ca nu conteaza. Cel putin pana acum.

Ei bine, juramantul a fost facut, acum sa vedem ce si cum. Insa nu uitati ca pe data de 8 Septembrie Riot Games vor anunta grupele finale si organizarea marelui turneu, League of Legends World Finals 2014 care va incepe pe data de 18 Septembrie, culminand cu semifinalele si finala mare pe data de 19 Octombrie a acestui an.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.