Cea mai nouă unitate hard disk GT de la Verbatim vine acum cu 1TB capacitate şi conectivitate USB 3.0 – ce permite rate de transfer mult mai rapide decât cele întâlnite la standardul 2.0.

Disponibil în variante de culoare roşu şi albastru, hard disk-ul neted are trasate dungile deja cunoscute de pe maşinile Ford GT sau Mini Cooper. Pe panoul din spate al hard disk-ului exista chiar şi lumini similare stopurilor de maşini sport.

Pentru că o parte dintre noi nu suntem foarte atenţi când ştergem informaţii de pe mediile de stocare, Verbatim a inclus  un sistem de protecţie/scriere pentru a preveni ştergerea accdidentală a datelor, ce acţionează într-un mod similar protecţiei de pe cardurile de memorie SD.

53084 Global Flat 300dpiUnitatea preformată FAT-32 poate fi utilizată atât pentru Mac cât şi pentru PC. Este încărcata cu software Nero BackItUp Essentials ce permite utilizatorilor de PC backup de date şi funcţii de restaurare, capacitatea de a programa backup automat în funcţie de data/timp şi o opţiune backup criptată cu parolă.

Software-ul de economisire energie Green Button de la Verbatim reduce consumul de energie şi extinde durata de viaţă a unităţii prin plasarea automată a acesteia în starea sleep oricând doreşte utilizatorul. Există trei opţiuni ‘Sleep Settings’. Modul suspend poate fi setat să acţioneze după 10 minute de utilizare sau la intervale de 10 până la 120 minute. Unitatea mai poate fi suspendată imediat prin dublu click pe iconiţa Green Button de pe desktop, în mod alternativ hard disk-ul putând fi setat pe ‘Never suspend the disk’.

53084 Global No Packaging Dynamic 72dpiUnitatea de hard disk, ale cărei dimenisuni măsoară 195x121x33mm, mai poate fi utilizată pentru înregistrarea USB ce permite utilizatorilor să înregistreze programele pe un dispozitiv extern conectat direct la TV prin USB şi în acelaşi timp să pună pauză live. Prin înregistrarea USB, un hard disk devine recorder-ul HDD/DVD sau chiar recorder-ul video VHS.

In prezent multe televizoare sunt echipate cu unul sau mai multe porturi USB. Ne-am obişnuit cu redarea filmelor şi imaginilor de pe stick-ul sau hard disk-ul USB la TV. Acum o caracteristică USB a fost adaugată televizoarelor – Inregistrarea USB. Dacă aţi achizitionat recent un televizor nou, sunt şanse ca acesta să detina functia de înregistrare pe USB, mai ales dacă aţi cumpărat un televizor high end sau mainstream. Inregistrarea USB vă permite să înregistraţi programele pe un dispozitiv extern de stocare conectat în mod direct la TV printr-un cablu USB.

Noul HDD extern „GT” de la Verbatim este deja disponibil.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.