Astazi s-a intocmit raportul studio-ului Blizzard pentru cel de-al treilea sfert al acestui an fiscal si lucrurile iau un ton foarte sumbru pentru MMORPG-ul World of Warcraft.

Compania a pierdut inca 100.000 de abonati ai jocului legendar, ceea ce inseamna ca momentan World of Warcraft are 7.6 milioane de abonati. Este clar ca influenta jocurilor Free 2 Play si a cresterii dramatice in popularitate a genului de joc MOBA a redus interesul consumatorului in a investi intr-un MMORPG. 

Se zvoneste ca Blizzard Entertainment vor avea anumite surprize de aratat la Blizzcon 2013 ce va avea loc pe 8 si respectiv 9 Noiembrie.

Pe de alta parte, Diablo III a vandut 14 milioane de copii pe toate platformele, iar card game-ul Free 2 Play Hearthstone pare sa dea roade bune anul acesta si poate si in urmatorii ani. De asemenea, Warlords of Draenor a fost inregistrat si in SUA, ramanand ca EU sa fie urmatoarea regiune. 

E clar ca avem de a face cu un expansion pack de tip Cataclysm care se va concentra pe modificarea completa a continentului Draenor a.k.a Outland…..sau cel putin asa sper.

Voi afla mai multe cand o sa ma uit la stream-ul de la Blizzcon 2013 via Virtual Ticket si va voi tine la curent cu toate anunturile, asa ca suntem bine pentru moment.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.