Invitatiile pentru faza de Closed BETA a jocului Titanfall au si inceput si se pare ca lucrurile stau destul de bine, jocul primind multe laude din partea presei, cat si din partea userilor care au reusit sa fie invitati.

Inregistrarile la BETA pentru PC se pot face AICI, clientul jocului avand doar 13.2 GB pe Origin, fata de alte jocuri FPS care intrec limitele bunului simt la acest capitol.

In orice caz, preview-urile si multe din impresiile presarilor si userilor occidentali deja fac presa enorm de pozitiva pentru joc, cat si pentru echipa Respawn Entertainment.

Aparent, domnul Vince Zampella demonstreaza inca odata ca poate sa livreze un produs bine definit fara sa compromita gameplay-ul din cauza nevoiei de a lansa pentru a face pe plac investitorilor. Dar nu am sa pup in fund aici, am sa las aceste clipuri (multumita userului de Youtube „thatpetey”, precum si canalului oficial Xbox) sa va convinga. Clipurile sunt trase dintr-un build destinat pentru presa care a fost testat intr-un studio EA din Londra.

Closed BETA-ul va avea 3 moduri de joc si 2 harti disponibile, precum si un sistem de Perk-uri similar cu cel din jocurile Call of Duty. Diferenta e ca aceste Perk-uri pot fi activate doar de 3 ori pe meci, acestea fiind resetate odata pe respawn.

Setările grafice pentru PC, par a fi destul de normale pentru un joc portat, mai ales că engine-ul Source este unul foarte flexibil. Screenshot-ul este preluat de pe forumurile titanfallforums.net.

TCRcjCE

Jocul va fi lansat pe data de 13 Martie pentru PC/Xbox One si pe 28 Martie pentru Xbox 360.

Divaghez….enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=C7rH-UG_KDI

http://www.youtube.com/watch?v=or6Zfgw4dZ8

http://www.youtube.com/watch?v=5RIn-u-hD2M

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.