CD Projekt Red au ceva de spus cu privinţă la posibilităţile de final ale noului titlu din seria Witcher 3, numit Wild Hunt. Oamenii ori se dau mari de dragul marketing-ului sau chiar intenţioneze să facă ce îşi propun.

Din câte am aflat, jocul va putea genera 36 de stagii a întregii lumi în care acţiunile lui Geralt se vor manifesta în 3 epiloguri posibile. „Sistemul jocului este făcut în aşa fel încât aceste 36 de stagii vor conţine sute de mini schimbări în narativul poveştii în funcţie de alegerile fiecărui jucător.” declară publicaţiei Polygon Directorul de Management al studio-ului, Adam Badowski.

El continuă să spună că „aceste 300 de mini scenarii şi rezultatul alegerii jucătorului sunt doar consecinţele naturale pe care jocul ţi le prezintă. Acţiunile jucătorului contează de la bun început până la sfârşit, însă sfârşitul este cel care va face media performanţei jucătorului. Media va fi arătată în epilogul jocului.”

Sunt uluit de asemenea vorbe, însă având în vedere că CD Projekt Red au declarat că jocul va avea în medie peste 50 de ore de joc este o mare posibilitate ca tot ce spune domnul Badowski să fie adevărat. Mai ales prin faptul că The Witcher 3: Wild Hunt va permite jucătorilor importarea fişierelor de salvare din The Witcher 2: Assassins of Kings sau Enhanced Edition.

Vă vom ţine la curent cu alte ştiri, mai ales cu zvonul cum că CD Projekt Red plănuiesc şi un mod de multiplayer pentru joc.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.