Incepand de azi, vom putea cumpara mod-uri din Workshop-ul Steam. De parca portofelul meu nu plangea destul pana acuma, de azi incolo va fi si mai scump sa stai pe Steam, dar macar developerii vor putea face un ban din ceva ce faceau pe gratis.

 
Valve a anuntat ca de astazi, creatiile adaugate in Workshop-ul lor vor putea fi monetizate de catre developeri. Cei de la Valve zic ca sunt cateva criterii care trebuie respectate ca cineva sa poata sa faca bani din Workshop.

Trebuie sa fie creatie proprie. Ei spun ca tinand-ul o vreme fara posibilitatea de a monetiza creatia, dand timp comunitatii sa o vada si sa raporteze in caz ca este un „bun” furat. Acest lucru o sa elimine orice modalitate de a „plagia”, ne spune VP-ul de Marketing, Doug Lombardi.

Iar dupa aceea, dupa ce apare pe Workshop ca item de cumparat, creatorul il poate modifica dupa bunul plac, si vor primi un anumit procentaj din profituri. El/ea va putea sa-l si retraga de pe Workshop, dar nu complet, pentru ca cei care l-au cumparat sa poata beneficia de creatie cat si cand vor.

Lombardi spune ca procentajul primit de creator va fi la fel de mare ca si cel pe care il primeste un utilizator in restul microtranzactiilor din Marketplace.

 

Inca este prea devreme sa decidem daca aceasta idee este buna sau nu, dar sunt ferm convins ca timpul ne va arata asta.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.