Riot Games vine, iata inca o data cu un nou erou. Este vorba despre Yasuo, un barbat sortit pieirii si care nu mai are nimic de pierdut in viata, dar ros de dorinta de a-si recapata onoarea. Capacitatea lui Yasuo de a stapani si vantul, si sabia, este de neegalat.

O forta redutabila si letala impotriva celor mai duri inamici. Yasuo se bazeaza pe rezistenta si abilitatea lui unica, „Zid de vânt”, pentru a se feri pe sine si aliatii de amenintarile îndepartate, în timp ce îsi aduna fortele prin „Furtuna de otel”. La momentul oportun, Yasuo foloseste „Vânt taios” pentru a forta linia inamica, ajungând fata în fata cu inamicii vulnerabili. O ultima „Furtuna de otel” îi arunca în sus pe adversarii spadasinului ratacitor, permitându-i lui Yasuo sa-si descatuseze în aer abilitatea suprema, „Ultima rasuflare”.

Yasuo Splash 1Yasuo are inca de la inceput, dupa cum Riot Games v-au obisnuit un skin Clasic precum si skin-ul Yasuo din Vestul Salbatic. Pasivea lui Yasuo, Calea Ratacitorului,  are doua componente, prima ,,Intentia”, ii dubleaza sansa de lovitura critica, deci 50% sansa de crit, inseamna ca atacurile lui vor aplica mereu lovitura critica. A doua componente a pasivei este ,,Rezultatul”, bara de resurse a lui Yasuo se umple prin miscare. Cu cat se misca mai repede, cu atat mai repede isi umple bara de resurse. Daca Yasuo primeste daune de la campionii inamici sau de la monstrii neutri cat timp bara lui este plina, converteste curentul intr-un scut.

,,Vant taios” E-ul afecteaza alte abilitati ale sale, ea este o napustire asupra unei singure tinte care provoaca daune si marcheaza inamicul, el nu se poate napusti asupra unei tinte marcate. El are o raza fixa, deci daca Yasuo este aproape de tina el va trece prin ea. Fiecare folosire succesiva provoaca daune crescute pana la o limita, deci este avantajos ssa te napustesti asupra catorva tinte pentru daune maxime. Spre deosebire de alte abilitati similare, aceasta poate fi intrerupta de abilitati ale inamicilor (de exemplu – Q-ul lui Morgana, Knockback-uri, Stun-uri etc)

,,Furtuna de otel” Q-ul, dupa un scurt timp de canalizare Yasuo arunca sabia in directia cursorului, provocand daune asupra tuturor inamicilor loviti. Furtuna de otel poate aplica lovitura critica si efect la impact asupra celui mai apropriat inamic lovit. A treia folosire a Furtunei de otel rezulta intr-o tornada trimsa de catre Yasuo, ce provoaca daune si arunca toti inamicii in linie dreapta. Yasuo poate activa Furtuna de otel in timpul folosiri Vantului taios, si abilitatea va fi folosita in jurul inamicilor lui. Daca foloseste Vantul taios la al 3-lea hit din Furtuna de Otel, Yasuo ii va arunca si in aer.

,,Zid de vant” sau W-ul, este probabil cea mai interesanta vraja din League of Legends din acest moment. Ea creeaza instant un zid care blocheaza toate auto attack-urile trimise de erou inspre Yasuo, precum si abilitatile trimise de inamici asupra sa. (de exemplu, bombele lui Ziggs, ultimata lui Ashe, etc)

,,Ultima rasuflare” este ultimata lui Yasuo, ea se poate activa atunci cand Yasuo foloseste al 3-lea Q, pentru a aplica tornada, sau atunci cand in echipa ta este Janna si reuseste efectul de KnockBack asupra inamicilor, sau ai un Malphite care face acelasi lucru cu ajutorul ultimatii sale Unstoppable Force. Activarea ei il teleporteaza pe Yasuo la tinta sa, suspendand-o in aer pentru o scurta perioada cat timp Yasuo ii provoaca daune. Dupa aterizare Yasuo primeste un buff imens de penetrare a armurii, care afecteaza armura bonus a inamicilor. Ultima rasuflare suspenda si loveste toti inamicii aflati in aer de langa tinta lui Yasuo.

De asemenea avem vesti bune pentru  cei ce mor de nerabdare sa vada cat mai mult competitive play, deoarece in acest weekend vom putea viziona Battle of the Atlantic, o competitie invitationala in pre-season, precum si Spring Promotion Tournaments, care vor determina compozitia finala al LCS-ului din Europa, dar si din NA. Toate meciurile invitationale vor fi jucate in fata unui public live la studiourile Riot din Los Angeles si in Germania in Cologne. 

Yasuo Comic

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.