WASD.ro

About

Written by  // 02 February 2012 //
(6 votes)
Cine suntem noi? O mână de gameri. Unul dintre noi a mai lucrat în wannabe presa românească IT şi a decis să continue ceea ce făcea, dar în aşa fel încât să nu fie cenzurat, adică pe cont propriu. Al doilea membru s-a alăturat de îndată, fiind şi el pasionat de jocuri.

În prezent mai colaborăm şi cu alte personaje, dar formula chimică cea mai stabilă este alcătuită de obicei din 3 oameni.

Cei ce au dat cu subsemnatul de-a lungul timpului îi găsiţie pe partea dreaptă a site-ului în caseta cu redactori.

Ce facem? În afara faptului că facem ceea ce ne place, adică testăm componente şi echipamente, oferim cititorilor noştri păreri şi idei pertinente. Scopul este de a pune la dispoziţia tuturor informaţii fresh, de-abia scoase din cuptor, care să le permită să aleagă o soluţie sau un produs în cel mai facil mod posibil.

În afară de informaţii, mai oferim şi un loc de discuţii în care dilemele pot fi desluşite.

Cam de când ne-am apucat de scris, am investit timp, pasiune, nervi şi satisfacţii şi în organizarea de câteva evenimente, prin care vrem să vă mulţumim pentru că sunteţi alături de noi şi poate, ca side-effect, să demonstrăm că gaming-ul este o disciplină care merită luată în seamă de publicul mai larg. Producătorilor care au investit premii, bani şi pasiune, ca şi noi – ASUS, GIGABYTE, NVIDIA, AMD, Kingston, Logitech, eMAG, AirLive, SteelSeries, PC Garage, Microsoft – le mulţumim încă o dată şi sperăm să fie alături de noi în continuare.

Pe scurt, am început în 2009, cu parteneriatul GIGABYTE pentru etapa locală a GOOC, cu finala în Embassy, unde am luat contact prima dată cu forfota publicului pe lângă azotul sfârâind. Am continuat timid cu prima ediţie a Campionatului Call of Duty 4 Modern Warfare, a cărei finale s-a desfăşurat într-o sală de net, cu 10 oameni veniţi pentru un meci 1v1 :-).

Pentru aniversarea de 2 ani de WASD.ro, în 2010, eMAG ne-a fost gazdă – Zippy ne-a luat toate premiile puse la bataie pentru finala ediţiei secunde a COD, iar noi ne-am bucurat prima dată pentru cei 200 de participanţi, spectatori şi majorete care au venit să ne vadă. La cea de-a treia aniversare, tot la eMAG, am fost luaţi pe sus de admiratori :-) şi gameri care au venit pentru primul LAN Party de Battlefield 3 din România. Le-am mulţumit prin tombole, sesiuni de pariuri şi concursuri ad-hoc celor peste 350 de oameni pentru care WASD nu sunt doar nişte litere aruncate pe tastatură.

Povestea continuă şi, la finalul anului trecut, am petrecut de la răsărit până peste miezul nopţii cu o comunitate mică, dar puternică, de vreo 70 de gameri, aşteptând Crăciunul la sediul frumos decorat cu brad al GIGABYTE România şi jucându-ne în echipe de 2v2 de-a soldaţii, în Battlefield 3 Winter Cup.

 

Last modified on Friday, 24 May 2013 13:34

Add comment

Comments will be published by an admin.
You can login with on of the social services below for auto publishing

     


Octavian Fulger

Cândva eram pasionat de IT, apoi m-am plictisit, apoi la PC Mag mi-am redescoperit pasiunea şi am continuat sa fac ceea ce imi place la WASD.

Google+

You are here: Home About