Cu ocazia măreţei noastre relansări şi remodelări a mediului în care vă oferim conţinut de cea mai bună calitate nu puteam să nu includem pe unul dintre cei mai importanţi parteneri ai noştri, GIGABYTE. Deşi istoria noastră este mică pe lângă cea a gigantului producător de plăci de bază şi accesorii pentru PC, de 4 ani am scris câteva pagini de istorie foarte plăcute de recitit.

Pentru a celebra colaborarea noastră cu GIGABYTE, vă aducem un premiul ce combină ambele domenii perfect. Dacă credeaţi că între plăci de bază nu există nicio legătură, v-aţi înşelat amarnic căci G1 Sniper M3 este exemplul perfect că gamingul poate avea legătură cu orice.

Concursul este adresat exclusiv fanilor noştri de pe Facebook şi ai GIGABYTE România şi are o temă foarte simplă. Băieţii de la GIGABYTE au pregătit o imagine pe care voi trebuie să o împărtăşiţi cu prietenii, adică să îi daţi share.

Cu alte cuvinte, dacă nu eşti fan pe Facebook al WASD şi GIGABYTE România dar dai share imaginii, nu vei participa la tombolă.

 

Intră în concurs

 

Concursul începe astăzi şi se încheie la date de 15 decembrie ora 23:59.

Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi publică pe site-ul random.org, adică totul va fi perfect transparent.

Imaginea pe care trebuie să o share-uiţi o găsiţi pe pagina WASD de Facebook ce poate fi accesată aici.

Aveţi grijă ce setări folosiţi în Facebook, căci dacă share-ul imaginii nu este public, numele vostru nu va apărea în lista celor ce au dat share.

Mai jos aveţi un exemplul imaginii ce trebuie share-uită. Dacă daţi share acestui articol nu înseamnă că sunteţi înscris în concurs.

Clonele vor fi eliminate automat din concurs şi fără a fi avertizate.

Dacă aveţi vreo întrebare, puteţi folosi modulul de comentarii de mai jos.

 

 

Update 15 ianuarie 2013

Ne cerem scuze pentru întârziere însă a trebuit să verificăm şi noi lista venită cu întarziere de la GIGABYTE. Înainte de a posta întrebari în zona comentariilor recitiţi regulamentul. Cei ce nu sunt fani ai ambelor pagini au fost descalificaţi. De asemenea, cei ce aveau setate pe privat informaţiile privind like-urile au fost şi ei descalificaţi. Mai jos aveţi link către extragerea publică de pe random.org.

http://www.random.org/draws/details/?draw=13321

Câştigătorul plăcii de bază este Victor Enciu. Felicitări.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.