Sunt atât de multe restricții pe acest preview că mai singurul lucru pe care îl pot spune e că Mimir e în continuare simpatic și pe Kratos îl dor genunchii.

Oare ăsta să fie motivul pentru care nu ai buton de sărit, ci vault? Că îl ajunge bătrânețea?

Povestea începe fix de acolo de unde a rămas în jocul din 2018 😀 . Iar dacă nu l-ai jucat, n-are nimic. Ai un recap direct în meniul principal și ajungi la zi cu povestea în câteva minute. Și eu l-am folosit. Îmi ieșiseră din minte evenimentele din primul.

Revenind la gameplay, exploratul mediului înconjurător se face fix în același mod ca în GOW 2018. Nu ai buton de sărit. Ai roll și vault. Luptele sunt la fel de satisfăcătoare ca pe vremuri. Mai ales când și legi combo-uri.

Dar de departe cel mai mișto e jucatul fără loading screens.

Iar cel mai neplăcut mi s-a părut adunatul obiectelor. În special al „jeleului” verde pentru viață. Când ești în combat trebuie să apară butonul cerc lângă obiect. Dacă ești deasupra obiectului și nu a apărut butonul cerc, nu îl poți lua. Plus că are o animație de pick up ce îl oprește din alergat și adesea m-a trezeam cu un proiectil în cap fix în timp ce dadea cu piciorul în „jeleul” cu puncte de viață.

Dar n-are nimic dacă mai mori. Salvează checkpoint-uri destul de des și de cele mai multe ori te trezești cu câțiva pași în urmă. Iar cu încărcatul rapid al jocului e destul de ușor să încerci mai multe strategii de mai multe ori cu diverșii mini boși până te obișnuiești cu toate abilitățile personajelor cu care joci. Mai ales cea de Block.

Așadar, Mimir s-a împrietenit de-a binelea cu Kratos și îi da sfaturi de parenting. Iar Atreus a ajuns la vârsta la care a descoperit mini minciunile non minciuni, tainuitul.

Dar a cest tăinuit e cumva în sângele lui. O să înțelegi la ce mă refer dacă o să îl joci. Dacă nu, aia e.

Blades of Chaos le ai de la bun început, și la fel și toporul.

Vă las mai jos o colecție de screenshot-uri puse la dispoziție de Santa Monica. Ale mele nu am voie să le public încă. Zici că e un unboxing de joc digital.

Eu am să mă întorc la rupt căpățâni și la lupte despre care nu am voie să vă povestesc 😎 . Am supraviețuit Fimbulwinter și am ajuns într-o zonă mai călduroasă unde Atreus se gândește că ar putea zăbovi, dacă tot e mai clad.

Review-ul îl publicăm pe 8 noiembrie.

Poți să îți faci preorder liniștit. E genul de joc pentru care merită să îți cumperi consolă PS5. Nu o să te dezamăgească.

Chiar o să te surprindă plăcut nivelul pacifismului din discuțiile drumeților. Parcă ar fi oripilați de cele întâmplate în Ucraina.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.