Specificaţii:

Diametru difuzor 40mm magnet  / 30mm
Răspuns în frecvenţă
Difuzoare:20Hz – 20kHz
Microfon:100Hz ~ 10KHz
Impedanţă 32 Ohmi
Sensitivitate la intrare
Difuzoare: 90 dB SPL, ref: 1 mW, 1 KHz
Microfon: -42 dBV/Pa, ref: 0 dB = 1 Pa, 1 KHz
Interfaţă / Lungime cablu
USB 2.0 / 3.05 Metri

 

Deşi căştile sunt 7.1, cred că vă imaginaţi că Logitech nu avea cum să înghesuiască în cele două cupe 7 difuzoare şi un subwoofer. Practic sunetul este emulat, şi se creează efectul de 7.1. Sunetul este emulat cu ajutorul unui algoritm psychoacustic ceea ce permite poziţionarea cu acurateţe a fiecărui sunet şi transpunerea sunetului stereo în surround . Implementarea switch-ului care permite comutarea dintre modul surround la cel stereo a fost introdus pentru a permite utilizatorilor folosirea de sisteme de chat VoIP (ca skype), fără a genera diverse efecte ca cel de reverb, care pot da dureri de cap.

Odată cu introducerea Dolby ProLogic II mulţi s-au întrebat dacă vor avea parte de latenţe mari în cazul folosirii tehnologiei surround în jocuri. Conform Logitech, latenţa se plasează undeva la o milisecundă, sub nivelul de percepţie al urechii umane. Peste 150 milisecunde latenţa devine sesizabilă.

Un alt aspect ce trebuie lămurit în cazul specificaţiilor este compatibilitatea cu API-urile jocurilor. Logitech G35 sunt compatibile cu OpenAL şi DirectSound. EAX(Environmental Audio Extension), care este u API dezvoltat şi proprietar Creative nu este suportat de G35 dar de ceva ani încoace jocurile nu sunt dezvoltate exclusiv pe EAX aşa că nu vă speriaţi, nu veţi pierde nici un sunet.

Teoretic Logitech G35 nu pot reda sunete pe 24biţi şi DTS 96/24 dar poate reda, superb aş putea spune, Dolby Digital Live!

 

 

Specificaţiile plăcii de sunet încorporate nu le găsim pe nicăieri la fel şi numele cipului responsabil de pe placa de sunet iar pe noi nu ne-a lăsat inima să aflăm ce se ascunde sub pernuţele frumos cusute pe margini.

În tabel nu am mai menţionat şi faptul că microfonul este unidirecţional cu o rată de eşantionare la 16 biţi cu 48000Hz. Este suficient pentru orice client de team-comm ca Team Speak sau Ventrilo. Până la urmă trebuie să capteze suficient de clar ordinele pe care le urlaţi colegilor de echipă. Aici nu facem karaoke :).

Specificaţiile de mai sus nu vă spun nimic concret. Detaliile sunt foarte tehnice şi nu impresionează pe nimeni cifrele din tabel. Alte detalii picante le veţi afla în pagina cu teste. Ca notă de subsol, Logitech G35 nu sunt compatibile cu Xbox360 sau Playstation 3 chiar dacă au interfaţă USB, aşa că domnilor consolişti, rămâneţi la căştile comercializate de Microsoft şi Razer.

În următoarea pagină am încropit o galerie foto ca să vedeţi despre ce vorbim aici.

Pages ( 2 of 6 ): « Previous1 2 34 ... 6Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.