Când am fost la CeBIT v-am povestit că CM Storm aveau expus un super maus pe care nu îl lansaseră încă. Ei bine, iată că a sosit şi momentul să îl lanseze şi să vă pot vorbi în detaliu despre el, după ce mai bine de două săptămâni l-am testat intensiv în toate jocurile pe care le joc frecvent.

Probabil vă întrebaţi de ce la CeBIT a fost prezentat şi abia după mai bine de două luni l-au lansat.

Raspunsul la o astfel de întrebare este ca o muzică pentru urechile mele: au reparat din bug-uri. Adică atunci doar au dorit să arate ce vor lansa şi apoi au stat şi au perfecţionat mausul precum şi software-ul care a tot primit actualizari în perioada în care îl testam.

Nu pot să spun decât că mă bucur să observ asemenea mişcări din partea unui producător, chiar dacă este vorba de un maus laser, adică un tip de senzor care la un moment dat nu mă încânta foarte tare în shootere.

Hai să aruncăm un ochi pe specificaţii şi apoi să ne uităm la pozele mausului şi să vă vorbesc despre diferite aspecte ale lui.

alt

Reţineţi faptul că este recomandat pentru grip de tip palm deoarece voi reveni asupra acestui subiect. În rest, în afara memoriei, specificaţiile sunt similare vechii versiuni.

 

Pages ( 1 of 5 ): 1 23 ... 5Next »

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.