MSI GeForce RTX 2070 Armor 8G review

Temperaturi

Parametri impliciti

Temperatura maxima pe care o atinge GPU-ul atunci cand ventilatoarele ruleaza in mod auto este de 66°C. Este o temperatura foarte buna si asta indica faptul ca acest GPU poate fi utilizat atunci cand este overclock-at, chiar si cu ventilatoarele lasate in mod auto.

 

Ventilatoare la putere maxima

Iar cand am crescut puterea ventilatoarelor la 100% am observat cum temperatura a scazut si ea cu 10°C pana la 56°C. Din nou, o temperatura excelenta.

 

Pages ( 4 of 10 ): « Previous123 4 56 ... 10Next »

Leave a Reply

2 răspunsuri la „MSI GeForce RTX 2070 Armor 8G review”

  1. Eu ma cumparat acest model la super pret (de fapt modelul OC), adica chiar 2399 de la pcgarage.ro. La acest pret nu pot sa spun decat ca este BestBuy, mai ieftin chiar si decat cel mai ieftin model de GTX 1080 de pe piata desi are performanta mai buna si toate tehnologiile noi. Desigur, celelalte modele care se vand pe la 3000 de lei mi se par foarte scumpe si ma bucur ca am prins aceasta oferta. Pot asigurat sa overclockez placa video cu 200 MhZ si astfel ajunge la frecventa la care se poate overclocka si MSI GAMING Z, adica cel mai bun model de RTX 2070 de la MSI. Astept sa soseasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.