Versiunea ASUS ENGTX465 pe care am avut-o în teste este varianta finală care va fi disponibilă în magazine, aşa că ne vom uita puţin şi la pachetul retail.


Ambalajul original. Cutia exterioară păstrează elementele de design specifice ASUS, iar interiorul are un design minimalist.

 


Bundle-ul include un ghid de instalare rapidă, un disc cu software, un adaptor DVI-VGA şi unul DVI-HDMI precum şi un adaptor de alimentare Molex-PCIe 6-pin. Pe disc veţi găsi driver-ul Forceware 197.75, un set de utilitare şi software-urile Nvidia Design Gallery şi Supersonic Sled. Dintre acestea, Supersonic Sled e fantastic de distractiv, şi etalează puterea de care sunt capabile CUDA şi PhysX atunci când sunt programate corect.

 

La interior ne aşteaptă placa video 🙂

 

Design-ul e foarte similar cu cel al frăţiorilor mai mari, GTX 480 şi GTX 470, doar că nu are acel radiator uriaş expus. În locul său întâlnim un sticker imprimat carbon-fiber style.

 

Pe partea de conectică, ENGTX465 oferă doi conectori DVI şi un conector HDMI. Evident, răcirea e dual-slot, iar bracket-ul e decupat pentru ca aerul fierbinte să poată fi eliminat în exterior.

 


Pentru alimentare sunt necesari doi conectori PCIe 6-pin. Şi bineînţeles, avem şi doi conectori SLI.

 

Şi o privire scurtă asupra părţii inferioare a plăcii.

 

Odată eliminat capacul, avem acces la sistemul de răcire. Capacul e prins doar cu 6 cleme de plastic şi se poate înlătura foarte uşor. Aici marcăm un mare plus pentru uşurinţa întreţinerii.

 

Ventilatorul tip turbină.

 


Şi uriaşul radiator pentru răcire. Acesta are o bază de cupru, iar cele 4 heatpipe-uri de 6mm conduc căldura către lamelele de aluminiu.

Construcţia şi asamblarea sunt foarte bune, iar bundle-ul e suficient pentru a putea folosi placa, fără a include alte lucruri care nu ne sunt neapărat necesare.

 

 

Pages ( 3 of 15 ): « Previous12 3 45 ... 15Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.