Cea mai edificatoare metodă de a înţelege clar unde este situată o placă video este folosind tabelul de specificaţii. Deoarece GTX465 este GF100, iar GTX460 este bazat pe GF104 acestea nu vor fi una lângă alta. Totuşi, dacă doriţi să le comparaţi mergeţi aici.

 

 

Se poate observa că 465 este extrem de limitat faţă de 470, iar cei ce au reuşit să pună mâna pe o placă ce poate fi deblocată sunt cu adevărat norocoşi.

Mergând înspre consum, aspect care spuneam că atârnă cel mai greu atunci când vine vorba de alegerea unui 465 sau a unui 460, observăm că implementarea lui GF100 consumă mai mult cu 40W.

De asemenea, un alt aspect care poate face decizia mai uşoară este numărul de PolyMorph engines, care la GTX465 este mai mare şi de aici rezultă şi că este mai puternic atunci când vine vorba de tessellation.

Şi ultimul aspect care ar putea conta într-o oarecare măsură este posibilitatea construirii de configuraţii triple SLI cu 465.

 

Galerie foto

 

 

 

În cazul în care nu aţi remarcat, vă voi evidenţia pe această cale că Palit GTX465 1024MB vine dotat cu 4 ieşiri video, 2xDVI, 1xHDMI şi 1xDisplayPort. Merită menţionat deoarece modelul de referinţă are în dotare doar trei concectori pentru display-uri.

 

Pages ( 2 of 3 ): « Previous1 2 3Next »

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.