3D Mark

Tuturor ne place 3D Mark fiindca reflecta cat se poate de bine in rezultatele sale perfromanta componentelor. Insa, am ajuns in punctul in care, pe langa DirectX 11 si DirectX 12, cei de la 3D Mark au adaugat un nou test care ne intereseaza destul de mult: DirectX Raytracing feature test.

Cu ajutorul acestui nou benchmark vom putea masaura cum performeaza AMD si Nvidia pe componenta de RT, si vom putea decide care implementare este mai buna. Acest test are ca scop evaluarea exclusiva a capabilitatilor de RT ale placilor grafice. Vom reveni asupra acestui test intr-un articol ulterior.

Ray tracing feature test

Rezultatele de mai jos arata exact felul in care sunt afectate fiecare dintre GPU-urile de mai jos de activarea ray tracing. Cu cat vezi ca framerate-ul din grafic e mai jos, cu atat de poti astepta ca impactul asupra performantei tale sa fie mai mare. Am sa va povestesc mai multe in articolul dedicat ray tracing pe care il vom publica curand.

Ray tracing

Firestrike & Time Spy

 

Pages ( 4 of 9 ): « Previous123 4 56 ... 9Next »

4 thoughts on “Review: AMD Radeon RX 6900 XT

  1. Buna seara, in legatura cu preturile, cele anuntate de AMD si nVidia, nu contin T.V.A., iar pentru Europa $=Euro, deci 999$ in Romania inseamna 999E+19%=1189E adica preturi incepand de la 5790 lei.Restul pana la 6699 lei, 908 lei, raman nejustificati (15% in plus fata de MSRP).

  2. Da, din pacate gaming-ul nu mai este o nisa si asta ne afecteaza pe noi toti. Sunt curios cat de mult a influentat sistemul de racire pretul placilor, stiind ca placile au nevoie de mai mult cooling comparat cu editiile anterioare (GTX 7xx ca exemplu). Super articol si era si timpul ca AMD sa faca miscarea cu 6xxx series, perfect timing cu detronarea intelului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.