Nu puteam sa nu ne jucam tocmai cu acest model. Adica dupa ce le-am vazut pe celelalte implementari de la Asus cum se descurca am zis ca trebuie sa verificam si implementarea cu cel mai popular GPU din seria RTX de la Nvidia.

Si asa ca iata-ne cu acest giuvaier pe masa de lucru. Gata sa ii verificam frecventele si temperaturile asa cum facem cu majoritatea placilor video ce vin la spartul targului.

Bine, acest RTX 2070 nu sosise pentru review, ci pentru un build. Dar daca tot e aici de ce sa nu o testam individual?

Asa ca fara sa mai batem apa in piua degeaba hai sa verificam specificatiile si caracteristicile extra.

Asus ROG Strix GeForce RTX 2070 OC review | WASD

 

Ce este Asus ROG Strix GeForce RTX 2070 OC?

Asa cum sugereaza si numele de produs, este un RTX 2070 cu frecventele mai mari. Cel putin comparativ cu placile care se zbat in specificatiile de referinta.

Din toata paleta de RTX 2070 pe care o au Asus, varianta ROG Strix este cea mai potenta, dar in acelasi timp si cea mai scumpa.

La capitolul specificatii exista o singura diferenta intre modelul de la Asus si restul de pe piata: frecventa GPU-ului. Bine, vom vedea in realitate la cat urca frecventa in momentul in care vom monitoriza temperatura.

Pentru ca asa cum am invatat, frecventa GPU-ului in timpul functionarii este total diferita de cea declarata.

Asadar, ceea ce specifica producatorul este doar un indicator, nu si realitatea. Si nu va ganditi ca este un caz izolat. Absolut toate placile cu Nvidia se comporta asa. Pentru ca asta este natura GPU Boost. O tehnologie pe care Nvidia o tot implementeaza pentru auto overclocking.

 

In imaginea de deasupra avem doua caracteristici foarte misto. Siwtch-ul pentru schimbarea BIOS-ului cu care porneste placa video (quiet mode sau performance mode) si switch-ul care permite dezactivarea iluminarii fara a fi nevoie de vreun software.

 

Pentru alimentare, Modelul ROG Strix are nevoie de un conector cu 6 pini si unul cu 8 pini.

 

La capitolul iesiri video lucrurile stau un pic diferit si astfel avem doua iesiri HDMI si doua DisplayPort, in loc de 1 cu 3 cum am vazut in majoritatea cazurilor. Bineinteles, exista si acel port USB Type-C pentru castile VR ale viitorului.

Pages ( 1 of 6 ): 1 23 ... 6Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.