Hai să discutăm foarte puţin şi despre DH55TC, însă mai mult să ne uităm pe poze pentru cu sunt mult mai valoroase decât nişte cuvinte.

 

Cooler-ul box este la fel de mic ca cel găsit în cutia lui i7 860 despre care am discutat acum câteva luni.

 

 

Ieşirea analogică pentru sunet oferă suport doar pentru 5.1. Însă dacă ne aducem aminte de era în care trăim şi de faptul că toate LCD TV-urile au intrare HDMI, trecem uşor peste acest minuscul inconvenient.

 

Utiaţi-vă bine la această poză pentru că doar în ea veţi observa condensatori solizi, în rest placa este old school…doar electrolitici.

 

Este bine că măcar avem un slot PCIe X16 să folosim o placă video separată în cazul în care Intel GMA HD nu este suficient 🙂

 

Ce surpriză, am mai găsit un condensator solid. A, şi avem 4 port-uri SATA şi două eSATA

 

Avem tot două canale de memorie, la fel ca în toate cazurile în care avem socket-ul LGA1156.

 

Nu pot spune că DH55TC m-a uluit prin dotările ei în vreun fel. Ba mai mult, ma simt un pic respins. Adică avem de-a face cu un super procesor care vine şi cu un cip video integrat -un fel de tatăl lor- şi placa de bază pe care îl testăm este una al cărei aspect nu este deloc departe de al unei plăci de bază WinFast (dacă vi le mai aduceţi aminte). Oricum, pentru a putea observa tot ce era nevoie pentru articol, DH55TC şi-a făcut treaba bine. Mai departe….depinde de gusturile fiecăruia.

Pentru cei cărora le place să overclock-eze procesorul am o veste foarte proastă. DH55TC oferă setări pentru creşterea frecvenţei de bază, însă doar atât. Astfel, am reuşit să urcăm de la 133MHz la 140MHz. Mai sus de atât nu a vrut de niciun fel de culoare. De asemenea, nu am reuşit nici latenţele să le setăm şi am fost nevoiţi să rulăm testele cu memoriile setate la doar 1333MHz cu 9-9-9-24.

Pages ( 3 of 7 ): « Previous12 3 45 ... 7Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.