Ambalajul arată foarte bine, deşi este un aspect neinteresant pentru un produs de asemenea calibru. Bundle-ul este sărăcăcios, însă în interior găsim strictul necesar pentru un overclock-er…bridge-urile pentru configuraţii multi-card.

 

 

 

Ceea ce vedeţi mai sus poate deveni uneori enervant. Deşi ieşirile asigură minimul necesar pentru conectică, dacă vă gândiţi să dezactivaţi controller-ul USB 3.0 (cum am făcut eu) veţi avea dificultăţi în a mai conecta un stick în perioada de bench. Evident, soluţia e foarte la îndemână…scoaterea mufei tastaturii:).

 

Pe partea de jos a plăcii de bază avem o privelişte similară, adică bate vântu’. Dar din nou, dacă am fi avut mai mulţi conectori USB sau Firewire nu ne-ar fi ajutat cu nimic într-o sesiune de OC.

 

E bine că măcar pe parea de SATA dispunem de toţi conectorii. Adevărul e că aşa înclinaţi nu încurcă absolut deloc. Acei doi conectori ce seamănă cu alimentarile HDD-urilor sau ODD-urilor SATA sunt de fapt folosiţi pentru a alimenta slot-urile PCIe, atunci când folosim configuraţii multi-vga.

 

O adiţie nou pentru producătorul taivanez o reprezintă punctele de măsură a anumitor voltaje. Având în vedere că placa de bază este destinată celor mai curoajoşi overclock-eri, această caracteristică era obligatorie.

 

X58A-OC vine cu o dotare foarte interesantă ce îi va încânta chiar şi pe cei mai puţin eperimentaţi. Butoanele pe care le vedeţi în poza de deasupra ajută la modificarea frecvenţei BCLK, a multiplicatorului sau la schimbarea valorii pasilor de modificare a frecvenţei BCLK. Butonul 4G modifică în BIOS parametrii de funcţionare ai procesorului şi la următorul restart, PC-ul va porni cu o frecvenţă de 4 GHz pentru acesta.

 

De asemenea, placa de bază dispune şi de Debug LED display. Acesta ne ajută să identificăm motivul pentru care platforma de test nu ar porni.

 

 

 

 

 

 

Pages ( 2 of 3 ): « Previous1 2 3Next »

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.