Verdict

Per total, noile procesoare XT sunt mai mult decat binevenite pe rafuturile magazinelor. Acestea ofera cel putin performantele promise de AMD, si anume cu circa 4% mai rapide decat versiunile X pe frontul Single/Dual-Core si frecvente mai ridicare in Boost cu circa 100-200MHz.

De aceste imbunatatiri beneficieaza in primul rand gamerii, FPS-urile in jocuri crescand, usor, dar totusi vizibil. Demn de mentionat este si faptul ca noile XT-uri sunt la acelasi pret precum versiunile X.

Am ajuns la concluzia ca noile lansari ale celor de la AMD au un dublu rol: cresc oferta si diversitatea modelelor existente pe piata din familia 3000 si demonstreaza faptul ca se poate mai bine fara a creste pretul.

 

 

Aruncand un ochi la cele doua grafice de mai sus observam doua aspecte.

In primul rand, noile XT-uri sunt extraordinar de competitive fata de i7 10700F mai ales in QHD aflandu-se chiar in fruntea clasamentului. Frecventele mai ridicate au un cuvant destul de greu de spus in aceasta privinta.

In al doilea rand, AMD au adresat aceste procesoare exclusiv gamerilor si acest lucru este mai mult decat evident.

Concluzionand, Ryzen 5 3600XT, Ryzen 7 3800XT si Ryzen 9 3900XT isi au intr-adevar locul pe piata si merita luate in considerare in conceperea unui PC dedicat gamingului.

AMD Ryzen 5 3600XT, Ryzen 7 3800XT & Ryzen 9 3900XT | WASD

 

 

 

Pages ( 8 of 8 ): « Previous1 ... 67 8

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.