Designul cupelor este circumaural şi sunt closed-ear. Nu vă imaginaţi că Sennheiser au creat un set de căşti special pentru Xense. Practic au adăugat logo-ul Asus pe cupe şi au înlocuit jack-urile de 3.5mm cu cele de 6.3mm. Pentru referinţe suplimentare asupra căştilor puteţi arunca un ochi aici.

Căştile sunt foarte uşoare. Ce poate deranja este zgomotul ce se iveşte când se loveşte microfonul de braţele de susţinere al cupelor.

Cupele pivotează uşor pentru a se potrivi pe orice „configuraţie” de „bostan” şi deşi acest lucru oferă o senzaţie de fragilitate, nu vă speriaţi. Pivoţii sunt metalici, şi sunt foarte solizi.

Microfonul este unidirecţional şi destul de rigid, prin urmare nu vă recomand să încercaţi să îl bruscaţi prea tare. Spre deosebire de Logitech G35, în momentul în care acesta este ridicat nu comută automat pe modul „mute”. Pentru că tot am adus vorba acesta se poate roti la 180 de grade.

Cupele sunt acoperite cu un material moale care lasă urechile să respire în cazul în care le purtaţi mai mult timp pe urechi. Dacă priviţi mai atent, puteţi observa şi dimensiunile apreciabile ale difuzoarelor.

Headband-ul este foarte confortabil, iar materialul este acelaşi cu cel folosit pentru pernuţele cupelor. Singurul dezavantaj este faptul că în timp, acest material se degradează dacă nu este întreţinut cum trebuie.

Scheletul headband-ului este din plastic dar este suficient de robust în cazul în care apar accidente. Presiunea exercitată nu este foarte mare prin urmare nu vor apărea dureri ale urechilor.

 

Controlul volumului este poziţionat la aproximativ un metru distanţă de căşti ceea ce este destul de deranjant ţinând cont de faptul că nu poate culisa pe fir dar îl puteţi prinde de gulerul tricoului cu ajutorul clips-ului de pe spate. Tot aici aveţi şi un switch pentru oprirea microfonului.

 

Cablul are lungimea de trei metri. Mai mult decât suficient pentru a te aşeza confortabil în orice poziţie. Jack-urile sunt de 6.3 mm după cum am mai amintit, gold-plated.

Acesta este adaptorul care vă va face viaţa mai uşoară în cazul în folosiţi un sistem de sunet 7.1. Inset-ul de 6.3 la 3.5mm de lângă vă va permite să folosiţi şi alte perechi de căşti dacă doriţi.

Am cam terminat cu prezentarea hardware. Rămâne să vedem cum se prezintă software-ul din pachetul Xense şi dacă aduce ceva nou.

Pages ( 3 of 6 ): « Previous12 3 456Next »

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.