Software-ul cu care vine Xense nu este foarte diferit faţă de versiunile precedente pe care le regăsim în pachetele celorlalte plăci de sunet din seria Xonar cu mici modificări, pentru specificaţiile în plus ale plăcii de sunet.

 

 

Main window şi egalizatorul grafic. Sunt identice cu ceea ce aţi văzut în software-ul cu care vine Xonar DG. Singura diferenţă este că aici avem setări predefinite pentru jocuri – FPS, Racing – pentru simulare, profil pentru filme, care dezactivează toate celelalte opţiuni care ar altera procesarea şi încă un profil pentru melomani. Egalizatorul grafic este în zece benzi şi permite un control automat al volumului pentru a evita distorsiunile ce pot apărea.

Din dropdown-urile pe care le vedeţi mai sus puteţi selecta sursa semnalului – a se observa că  Asus ne-a lăsat cu ochii în soare şi nu mai avem parte de jack-sensing – şi numărul de canale. Tot aici ne-am lovit de o mică neplăcere. În cazul în care doriţi să vă bucuraţi de S/PDIF nu veţi putea beneficia decât de Dolby Digital sau PCM Stereo, nu şi de DTS.

Aici puteţi selecta samplerate-ul şi impedanţa. Samplerate-ul este cuprins între 44.1KHz şi 192KHz, însă pentru jocuri vă recomand să vă opriţi la 48Khz. Nu de alta, dar seria CoD de exemplu nu poate reda sunet deloc peste 48KHz.

Tabul pentru setarea impedanţei oferă nişte valori destul de generoase care aduc un plus de maxim 18dB şi avem bineînţeles şi o setare pentru căştile Sennheiser.

Am terminat şi cu acest aspect. Să continuăm înspre partea unde vedem cum se comportă combo-ul Xense în RMAA.

 

Pages ( 4 of 6 ): « Previous123 4 56Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.