Verdict

Din punct de vedere structural, ambele carcase sunt foarte bine realizate. Atat AlphaGear Archon cat si AlphaGear Oathkeeper sunt carcase tip Middle Tower. Evident, Oathkeeper este mai bine realizata decat Archon, fiind in primul rand mai spatioasa. Se observa directia spre care s-a indreptat atentia in timpul proiectarii.

AlpaGear Oathkeeper este o carcasa ideala pentru orice tip de build, fiind capabila sa integreze, in principiu, orice placa de baza, placa video sau cooler fara probleme. Spatiile sunt suficient de largi pentru a manevra in voie cablurile, iar toate elementele detasabile pot fi montate la loc fara a afecta aspectul final al carcasei. Pot spune ca a fost o placere sa montez un sistem PC in aceasta carcasa din moment ce totul a mers flawless. Mi s-a parut foarte elegant sistemul magnetic de inchidere al usilor alaturat cu panourile laterale prinse in balamale. Recomand AlphaGear Oathkeeper literalmente oricui ii place cum arata, caci functional sigur nu vei avea probleme. Totusi, piciorul de sustinere al placii video nu este extraordinar de bine gandit.

Review: AlphaGear Oathkeeper & Archon

AlpaGear Archon este o carcasa mai mica, mai inghesuita si care cuprinde destul de multa sticla. Atat panoul lateral principal cat si cel frontal sunt realizate din sticla securizata. Nu este la fel de bine realizata precum Oathkeeper, si spun asat tinand cont de un set de aspecte: este destul de dificila montarea unui PC in interiorul acesteia, in special vorbind despre rutarea si cuplarea cablurilor, scuturile pentru placile de extensie PCI-E sunt exclusiv detasabile, remontarea ulterioara fiind imposibila, clipsurile pentru strangerea cablurilor sunt aproape inutilizabile si, in cele din urma, dupa ce sursa este montata, nu se mai pot trage cabluri prin gaurile de sub placa de baza, nefiind suficient de mult loc ramas.

As vrea sa acord atentie si manualului de instructiuni. Acesta este scris in limba romana si contine cateva pagini explicative. O initiativa foarte draguta, insa care necesita mai multa atentie acordata. In primul rand as sugera o descriere mai ampla a carcasei si un set de instructiuni de utilizare ceva mai amplu. Voi da drept exemplu manualul oferit de MSI pentru placile lor video. Acesta are structura de banda desenata, in care explica, pas cu pas, procesul de inlocuire al unei placi video cu alta noua. De asemena, include si un ghid sumar de instalare de drivere si overclock.

Concluzionand, pot spune ca cei de la AlphaGear au facut o treaba foarte buna, tinand cont ca este prima iteratie de produse realizata de ei. Recomand cu cea mai mare caldura AlphaGear Oathkeeper oricui!

Puteti achizitiona carcasele AlphaGear de pe platforma PCGarage:

Pages ( 5 of 5 ): « Previous1 ... 34 5

Similar Articles

One thought on “Review: AlphaGear Oathkeeper si Archon

  1. Cum adica sunt „concepute si proiectate in Romania” ?
    Sentinel este un rebrand la darkFlash Waves, iar Oathkeeper este rebrand la darkFlash DLX21 Mesh.
    Nimic proiectat in Romania, doar cumparate din China.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.