Overview

Exterior

Odata deschisa cutia, suntem intampinati de carcasa. Panoul de sticla este livrata cu folii protectoare premontate pe interior si pe exterior.

Carcasa vine impreuna cu doua filtre de aer, unul montat inferior si unul montat superior, ambele cu fixare magnetica.

Tabla din care este fabricata carcasa este dura si vopsita bine.

Panoul de sticla este prins in 4 suruburi, iar cel din spate este glisant si prins in doua suruburi.

Grilajul frontal nu este detasabil, dar nu consider acest aspect ca fiind suficient de influent.

Carcasa dispune de 5 gauri dedicate trecerii cablurilor, 3 fiind amplasate superior placii de baza si doua in laterala sa. Toate cele 5 gauri au montate chedere.

Interior

Odata inlaturate cele doua panouri laterale suntem intampinati de cavitatea interioara a carcasei.

In partea frontala veti regasi cele 4 ventilatoare Stella HP ARGB CF cu care este dotata carcasa inca din fabrica. Ventilatoarele au dimensiunea de 120mm. Trei dintre acestea sunt montate frontal, iar cel de-al patrulea este pozitionat langa panoul I/O al placii de plaza.

In spatele carcasei suntem intampinati de kit-ul de accesorii default, controlerul de ventilatoare si un manual de instructiuni.

Kit-ul de accesorii cuprinde soricei, suruburi, garnituri si alte elemente care sunt predispuse la pierdere sau vor necesita inlocuire.

Controlerul de ventilatoare este produs in-house de catre cei de la SilentiumPC si are seria XF ZT-AJ-FXKZ-ARGB. Acesta poate controla pana la 5 ventilatoare ARGB, 4 dintre sloturi fiind deja ocupate de ventilatoarele stoc.

Totodata, veti gasi si 3 benzi cu arici gata montate pe lacasurile de ghidare pentru cabluri.

I/O si altele

Panoul frontal regasit pe SilentiumPC Regnum SPC262 contine conectica minima necesara: 2 porturi USB 3.2, un jack de 3.5mm pentru Audio OUT, adica casti sau boxe, si inca un jack de 3.5mm pentru Audio IN, adica microfon. De asemenea exista buton de Power ON, Reset si LED On/Off.

Un element de detaliu care mi-a placut in mod deosebit este reprezentat de sistemul de montare al panoului lateral. Panoul este protejat de contactul direct cu tabla carcasei prin 4 distantieri din cauciuc amplasati in punctele de montare. In cazul in care se pierd, cei de la SilentiumPC va ofera inca cateva bucati de schimb.

Pages ( 2 of 3 ): « Previous1 2 3Next »

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.