Memoriile au un singur profil XMP, cu o frecvență de 1600 MHz la latențele 7-8-7-20, cu un voltaj de 1.65v.

Dezlipirea radiatoarelor ar fi deteriorat sample-ul, motiv pentru care nu vă putem da detalii despre chip-urile care populează PCB-ul setului Kingston HyperX Limited Edition prezentat astăzi.

Radiatoarele reușesc să arate foarte bine pe placa de bază folosită pentru acest review și dau memoriilor un aspect robust și sobru.

Răcirea pasivă nu este low profile, însă nici nu incomodează radiatoarele masive care pot fi instalate în ziua de azi pe un procesor high end.

Astfel, memoriile se pot așeza în orice slot de RAM de pe placa de bază, chiar și cu un cooler mai măricel.

 

 

Pentru testarea memoriilor ne-am folosit de o placă de bază GIGABYTE GA-P67A-UD3P din lotul vechi, cu chip B2. Procesorul utilizat a fost un Intel Core i7 2600K, iar memoriile le-am folosit la mai multe frecvenţe cu diferite latenţe selectate. Pentru răcirea procesorului am folosit un cooler Scythe Ninja 3.

 

Pentru a sublinia diferenţele dintre scenariile alese pentru testare, ne-am folosit de benchmark-ul inclus în utilitarul Aida64. Pentru a testat stabilitatea sistemului folosind setările fiecărui scenariu am utilizat binecunoscutul SuperPI 1.5.

 

Pages ( 2 of 3 ): « Previous1 2 3Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.