Cum ziceam şi pe pagina anterioară, specificaţiile noii generaţii sunt superioare faţă de prima generaţie. Haideţi să le vedem.

 

La denumirea produselor, „B” înseamnă că avem de-a face cu un kit bundle, iar „D” sau „N” vine de la „Desktop Upgrade Kit” sau „Notebook Upgrade Kit”.

Specificaţiile arată foarte bine pentru noua generaţie, Kingston reuşind să îmbunătăţească semnificativ vitezele de scriere şi citire.

Prima generaţie era construită în colaborare cu Toshiba, iar la bază avea controller-ul JMicron 602B, un controller care şi-a câştigat notorietatea prin problemele de stuttering pe care le avea. Totuşi, după cum văzusem când am testat SNV125-S2, optimizările aduse de producător au reuşit în mare măsură să elimine efectele stuttering-ul. Însă controller-ul se descurca mai slab în cazul scrierii fişierelor mici. A doua generaţie este construită tot în colaborare cu Toshiba, controller-ul fiind noul JMicron JMF618. Acesta a fost proiectat de către JMicron împreună cu Toshiba, iar fabricarea se realizează de către Toshiba.

În ceea ce priveşte modulele de memorie, ambele generaţii folosesc chip-uri de memorie fabricate de Toshiba, în litografie de 34nm.

OK, haideţi să vedem cum se prezintă noile SSD-uri din punct de vedere fizic.

 

Pages ( 2 of 9 ): « Previous1 2 34 ... 9Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.