In cadrul CES 2018 Nvidia tocmai au anuntat BFGD sau Big Format Gaming Display si acest anunt paveaza intrarea Nvidia in aceasta piata destul de lipisita de focus.

Sigur ca exista televizoare de 65 inci care sunt bune si pentru gaming, dar parca era nevoie de mesajul lor de marketing puternic: Nvidia Shield integrat, G-Sync, HDR si 120 Hz.

Nvidia BFGDBineinteles ca nu o sa ai ce face cu acei 120 Hz pentru o consola, dar in momentul de fata ei se concentreaza pe PC gaming si in special pe gaming-ul in sufragerie. Adica e destul de evident ca nu ai ce sa faci cu un display enorm pe birou.

Si un 34 inci 21:9 e ceva cam mare. Imagineaza-ti un 65 inci:).

Intrucat are un Shield integrat, este destul de evident ca ruleaza Android si ca implicit ai acces si la GeForce Now, serviciul lor de streaming de jocuri de PC. Practic, jocurile ruleaza pe niste servere si tie iti trimit doar imaginile.

Dar marele avantaj cu care se lauda Nvidia este ca input lag-ul este similar cu al unui monitor de gaming.

Nvidia BFGD

Si abia astept sa si existe aceste display-uri pe piata ca sa le pot testa corespunzator, asa cum am testat tehnologia G-SYNC.

In cazul in care sunteti curiosi ce face G-SYNC, puteti urmari clipul de mai jos realizat de mine. Si mai jos aveti si un filmulet de prezentare realizat de Nvidia. Vizionare placuta.

Asus, Acer si HP au anuntat deja ca vor expune variantele lor de BFGD in cadrul CES, iar HP a anuntat ca Omen X 65 o sa fie disponibil din toamna, dar pretul nu a fost comunicat.

Oricum, mie tot imi fuge mintea la big fucking gaming display:).

Extra detalii gasiti pe site-ul GeForce.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.