Clock Drive Games au anuntat un nou Action-RPG cu un concept interesant, o mecanica prin care poti taia inamicii in bucati, care nu e doar de show, ci are si implicatii in gameplay.

In mare, e un Action-RPG cum ne-am obisnuit, cu o poveste si un protagonist, ce duce a Darksiders. Ce il face sa iasa in evidenta insa, este sabia folosita de protagonist (care are vointa si voce proprie) si mecanica de gameplay, prin care inamicii pot fi taiati in bucati. Ideea e si in The Surge, unde puteai lovi anumite parti ale corpului inamicilor, pentu a distruge armura. La fel va fi si aici, contand unghiul de atac pentru a lovi anumite puncte ale inamicilor.

Jocul pare promitator, o combinatie de Dead Space cu Darksiders si The Surge. Suna foarte bine, iar daca vor reusi sa aduca o poveste interesanta si sa finiseze gameplay-ul, vor scoate un joc captivant. Mi-ar placea sa vad si sabia integrata in poveste, sa vina cu replici si reactii la actiunile tale. Jocul va fi lansat anul acesta (cel putin asa incearca producatorii) iar pe pagina de Steam puteti urmari progresul sau, precum si cerintele de sistem.

Mai jos aveti cateva imagini „taioase” si un trailer.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.