Vă e dor de Strike At Karkand? Din păcate nu va apărea această hartă pentru Bad Company 2, însă noul Battlefield la care EA lucrează o va include şi în mod clar aceasta va fi motivul pentru care eu şi mulţi alţi fani ai seriei Battlefield vor juca viitorul shooter gratuit ce se va lansa anul următor.

De ce este importantă o reiterare a unui joc vechi deja de 5 ani? Pai în principiu pentru faptul că engine-ul este foarte tweak-uit pentru a funcţiona pe PC-uri mai slabe decât necesită Battlefield 2 şi pentru că este GRATUIT. Având deja peste 6 milioane de useri inregistraţi în caterinca de joc al cărui nume este Battlefield Heroes, am putea spune că EA ştiu câteva lucruri despre astfel de abordări.

Viitorul ar suna destul de erotic dacă ţinem cont de popularitatea de care s-a bucurat Battlefield 2. Gândiţi-vă la ce nivel s-ar putea ajunge dacă ar exista 6 milioane de jucători ai acestui joc. La ce nivel s-ar putea ajunge să se joace:D

La ce putem să ne aşteptăm? la un shooter gratuit, care se va juca în maxim 32 de oameni şi va avea elemente din Battlefield Heroes, însă nu la costume de piraţi şi alte chestii de genu ce se adresează juniorilor.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.