Corsair anunta disponibilitatea unei game largi de accesorii pentru pasionatii in crearea de PC-uri , dar si pentru cei care doresc sa-si completeze aspectul sistemului de acasa: Cablurile Matisate Individual – Corsair Premium, Cablul SATA Matisat Premium, Cablul de Extensie Premium PCIe 3.0 x16, Kit-ul de Extensie pentru Panou Frontal Matisat Premium si pasta termica performanta TM30. De asemenea, noua gama de accesorii reprezinta modalitatea perfecta de a construi si de a realiza un PC pe gustul dvs.

Noile cabluri matisate individual, Corsair Premium Pro si Starter, combina o varietate de cabluri Type 4 Gen 4, compatibile cu toate PSU-urile Corsair Type 4 si disponibile in sapte combinatii de culori diferite. Prelungite in paracord premium, terminate cu conectori fara heatshrinks si gata pregatite cu modulele pre-instalate cu comb-uri de 24 de pini si cu 8 pini, noile cabluri Type 4 Gen 4 fac mai usor decat oricand construirea unui PC profesional imaculat.

Kit-ul Pro include intreaga gama de cabluri de care aveti nevoie pentru alimentarea celor mai exigente sisteme: 1x ATX 24-PIN, 2x EPS12V / ATX12V, 2x PCIe Dual, 2x PCIe Single, 2x SATA si 2x cabluri periferice. Kit-ul Starter include o colectie esentiala de cabluri: 1x cablu ATX 24-PIN, 1x EPS12V / ATX12V si 2x cabluri PCI Single. Condensatoarele in-line pentru cablurile ATX 24-pin, EPS12V si PCIe asigura o livrare curata a tensiunii pentru o putere constanta si stabila. Pentru aceia care doresc sa ia sau sa-si aleaga upgrade-urile de cablare, toate cablurile din kit-uri si pieptenii de cabluri de interconectare sunt de asemenea disponibile separat.

Pentru a completa aspectul sistemului dvs, Kit-ul de Extensie pentru Panou Frontal Matisat Premium Corsair si Cablurile SATA Matisate Premium sunt disponibile in patru culori: negru, rosu, alb si albastru. Kit-ul de Extensie pentru Panou Frontal va pune la punct conectarea panoului frontal al PC-ului la placa de baza cu cabluri individuale de 30 cm si Cablurile SATA Matisate Individual pentru a oferi o viteza completa de 6 Gbps.

Adaugati o oarecare flexibilitate GPU-ului cu Cablul de Extensie Premium PCIe 3.0 x16, care ofera toata latimea de banda si performanta PCIe 3.0 cu o lungime de cablu de 300 mm.

Nu in ultimul rand, pasta termica Corsair TM30 este acum disponibila pentru a imbunatati racirea atat a CPU-ului, cat si a GPU-ului. De asemenea, TM30 este pe baza de oxid de zinc si optimizat pentru impedanta termica ultra-low, asigurand o performanta imbunatatita fata de pasta termica obisnuita.

TM30 are o vascozitate scazuta pentru a umple abraziunile microscopice si o stabilitate ridicata care dureaza ani de zile fara uscare, crapare sau modificari de consistenta.

Indiferent daca creati un PC aratos sau modernizati sistemul dvs. de acasa, Corsair are o multitudine de accesorii premium pentru a finaliza cu usurinta un build curat, profesional, cu un aspect care va impresiona cu siguranta.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.